Welcome



Možno je to celkom odvážne sa púšťať do niečoho takéhoto zrovna v bujarom životnom období, kedy sa snažím získať bakalársky titul a k tomu ma čaká sťahovanie a prerábanie bytu. A ktovie, možno to tu bude o to zaujímavejšie. :) 


Každý potrebujeme nejaký únik od každodenného sveta povinností či nudností, súvisiacich so školou či prácou. Nevravím že zrovna virtuálny svet je najlepší únik, (to určite nie!) ale , niekto si rád prečíta magazíny (obzvlášť tie naše SK/CZ začínajúce prevažne na písmeno „E“ :)....ja si radšej prečítam blogy.


Srdečne Vás vítam na mojom blogu.  Volám sa Denisa a chcela by som zdielať svoje postrehy a zážitky zo života. Ale najmä beauty +(fashion+food) tips . 
Spoznať nových ľudí, a možno niečo nové zažiť. 
:)



môj IG-   @lifebydena



D.


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

2 komentárov:

  1. Hrozně se mi líbí tvůj jednoduchý styl blogu! :) Taky se pomocí blogu odreagovávám a dělám co mě baví a myslím, že nikdy nevychytáš ten správný moment na něco, musíš prostě jít a udělat a moc nad tím nepřemýšlet :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, veru to máš pravdu, niekedy treba proste "skočiť" :) ďakujem za komentár

      Odstrániť