Čítaj ďalej... :)

Ahojte slečny a žienky! 

Moc sa vytešujem z tohto nádherného počasia, kiežby vydržalo čo najdlhšie. Človek je plný energie, nadšenia. Za posledné 2 dni som naprechádzala okolo 10 km, čo som sa vyhýbala autobusom, alebo mi zdrhol.  A vôbec som na to nenadávala, ešte som bola aj spokojná a šťastná, keďže som sa nikam neponáhľala, ma to dobre naladilo :)  
 Po ceste ma napadla taká veta.... 

Hlupák je ten, kto nemá radosť zo slnka  :))) 

Však? :) Je tu niečo lacnejšie, čo nám dáva toľko dobrej nálady? Jasné láska či priateľstvá. Ale tie predsa len potrebujú na udržanie nejakú tú investíciu. Citovú samozrejme. Tie naše neviditeľné "citové kontá", do ktorých vkladáme, svojimi krásnymi slovami, skutkami, maličkosťami a úsmevmi. Ale aj vyberáme, hádkami, odvrávaním či ľahostajnosťou. Nezabúdajte že treba viac vkladať! Vysoké "číslo" na konte znamená šťastný a radostný vzťah. Nie len ten zaľúbený. Ale aj priateľsky, rodičovsky, ale aj pracovný. Viem, musia vkladať obe strany! Ale ja verím v reciprocitu.---

Úsmev za úsmev.  

Aj takto sa dá inšpirovať, verím tomu že vo všetkých oblastiach/vzťahoch života. Čo dáš, to sa ti vráti. 

Tak dávaj pozor či je to úsmevné alebo nie.  Pôvodne mal byť článok úplne o niečom inom, vlastne, nemal byť vôbec! Tak nejako spontánne vzniklo toto. A ja mám radosť. Lebo chcem sa držať svojho hesla : " Prispievaj to čo ťa baví, a kedy máš chuť! "


Tak možno nabudúce Vám predstavím svoje prvé zariaďovacie sklamanie. A malú inšpiráciu. :)


A ako zakončiť môj post? Klik. Kto ju má tiež tak rád ako ja? :) 


Dúfam že som Vás trošku naladila. Užívajte si to počasie! Kým je :*

D. 

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

10 komentárov:

  1. Krásný a optimistický článek. Sluníčko je opravdu velký zdroj energie a úsměvu a mám ho moc ráda. v poslední době mám pocit, že hodně "investuju" a nějak málo se mi vrací. Asi to chce změnu a investovat jinam.
    Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherný článok ♥ Ja taktiež milujem slnko, a už len to že svieti mi zvyčajne zdvihne náladu o 100% :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mam hned lepsiu naladu, ked vonku svieti slniecko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ano, ano, musím jenom souhlasit! Je to pravda a i oba musí dávat, ale bohužel někdy musím jeden začít sám, ale jak potom říkáš - co dáš, to se ti potom zase vrátí! Hlavně vše nebrat za samozřejmé, ale pořád na všem pracovat a neusnout na vavřínech :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No tak optimizmu je tu dosť, tak nech aj vydrží :) keď je vonku taktom krásne, tak som naozaj spokojná aj ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. taketo pozitivne clanky vzdy potesia :)


    Pozyvam na MEGA giveaway o Niveu, Rimmel a ine. Tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Sluníčko mě rozhodně dodává hodně energie a hned mám lepší den, když svítí. Oproti tomu chladné a zamračené počasí mě energii hodně ubírá a citím se taková unavená. Proto se hlavně také těším na léto :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  8. jeeej , máš velmi pekný blog :) rada si ťa pridám do sledovania, a ešte radšej budem ak to opätuješ :) budem ti naozaj vďačná :) a neber to ako reklamu :)
    http://orlling.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásny článok :) Ja sa tiež teším z krásneho slnečného počasia ktoré tu konečne máme :) Veľmi sa mi páči tvoj blog, nechcela by si sledovať navzájom? Ak áno daj mi vedieť. http://andreanalens.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ďakujem dievčatá, ste milé :*

    OdpovedaťOdstrániť