beloved trio

Ahojte!
Tento týždeň sme tu nemali nič z beauty kategórie! Rada čítam aj takéto články! Do zloženia sa nevyznám, preto úprimne priznávam že ma málokedy zaujíma. (Hanba mi!) Silikóny, parabény to ešte ovládam, ale detailnejší rozbor nie. Čo ma zaujíma sú bylinky a ich využitie. 

Predstavujem vám pár výrobkov s ktorými som veľmi spokojná.


1. Hĺbkovo čistiaca pleťová maska od Oriflame - túto Swedish Spa radu mám rada,(pomôžem si obalom): obsahuje minerál malachit ktorý napomáha k detoxikácii a regenerácii. Kaolín ktorý ma taktiež hlboko čistiace účinky a riasu Furcellaria Lumbricalls (ani prečítať to neviem), ktorá má upokojujúce a hydratačné účinky.
Použitie?  Naprplete na vyčistenú tváričku, necháte 10 (a viac min) uschnúť, spravíte si komickú selfie, postnete na IG, a umyjete.
Moje postrehy-  maska sa lepšie zmýva horúcou vodou. Pleť je po nej rozžiarená, taká svetlejšia a jemnejšia. Neštípe. Nebolí to keď ztvrdne. Dokonca mám pocit že sa mi rýchlejšie vyliečili vyrážky (použitie 2krát týždenne).
Cena- 5,99 € bez akcie
 

2. Ústna bylinná voda od značky Just. Just milujem, sú drahší, avšak je to vidieť na kvalite!
Okrem toho že dezinfikuje ústnu dutinu a osviežuje dych, napomáha aj pri záploch či aftách a má liečivý účinok.  Obsahuje bylinky ako mäta prieporná, žindava európska,medovka lekárska a citrónovník.
Použitie? Nakoľko ho používam iba ja, tak si nakvapkám 2-3 (4-5) kvapiek do úst, naberiem trochu vody a vyplachujem.
Moje postrehy- je fakt silný, stačí máličko. Pár kvapiek zriediť s vodou. Čo môžem potvrdiť je liečivý účinok, odkedy ju používam, moje ďasná krvácajú menej. Dokonca boľavý zub som potierala nezriedenou vodičkou a vždy bolesť poľavila. Svieži pocit v ústach vydrží dlho a je chutnejší ako iné ústne vody. Je síce maličký ale míňa sa veeeeľmi pomaly.
Cena- 15,10 €
 

3. opäť sme pri Just-e- pomarančový olej. Neviem ako vy, ale ja vôňu pomaranča milujem. (Zrovna jeden jem :D ). Pôsobí na mňa upokojujúco a osviežujúco.
Použitie- dá sa zriedený vypiť, potrieť na boľavé miesta, vmasírovať, má multifunkčné použitie-  odstráňuje napätie,zvyšuje potenie pri chrípke, podporuje tráviacú činnosť, vhodný pri celulitíde, či krvácaní ďasien.

Moje postrehy- prvotne som ho použvala do aromatickej lampy, tak ako píšu "občerstvuje myseľ". Môžem potvrdiť, prídem unavená rozčúlená z práce, zapálim sviečku , nakvapkám olejček, spravím kávu a hneď som šťastnejšia :)). Taktiež mi pomohol pri bolavých krvácajúcich ďasnách. Výborne osvieži aj masáž nôh s pár kvapkami, ale pozór, stačí máličko! 
Cena- 9,45 €

Poznáte tieto produkty? Používate ich? Aký je váš názor? 

Ďakujem za vaše milé komentáre a návštevnosť :* 
Dúfam že sa vám článok páčil. 
:)

D. 

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

5 komentárov:

  1. skvělá trojice! :) taky miluju vůni pomerančů <3 jak říkáš, úžasně uklidňují, zrovna mi jeden olej došel, ale při čtení článku jako bych ho cítila :D :)

    http://deniselibertas.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já upřímně moc ráda parfémované věci nemám, když je to decentní vůně, tak proč ne, ale jinak od nich dávám ruce pryč :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jednu dobu jsme Just taky hodně kupovali. Jenže pak jsem začala luštit složení a další koupi doma zatrhla. Za tu cenu některé jejich výrobky opravdu nestojí. Jediné, co od nich ještě bereme je 31 bylin (olejíček) a sůl s mořskými řasami.

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Just mám také moc ráda. Přivedla mě k němu mamka a už chápu, proč jej tak miluje. Měla jsem slézový krém a po 22ti letech jsem se poprvé na přímém sluníčku nespálila a celá nesloupala. Bohužel se k Justu v UK špatně dostává a tak jsem se snažila najít nějaký pdoobný produkt, ale bohužel.. Oriflame mi moc chybí, kdysi jsem pro ně pracovala :)

    OdpovedaťOdstrániť