Vitaminová bomba


Na zdravie!!! 
Práve keď píšem tento post, slniečko sa snaží predrať cez žalúzie a svietiť presne do mojich očí. Nevadí! Teploty nám trošičku klesli, ale nech len svieti! Dnes som začala svoj deň opäť smoothičkom. Pre mňa je to takmer každodenná rutina. (Niekedy z toho spravím rovno smoothie bowl!) Nakoľko ovocia a zeleniny nezjem úplny dostatok každý deň, toto je ideálna forma ako do seba dostať aspoň niečo! Neviem ako vy, ale ja proste nedokážem zjesť tanier ovocia :D Naozaj len občas a vždy je to boj. So zeleninou to je jednoduchšie, kedže šaláty milujem. :)


Toto je moja dnešná kombinácia. Vyšťavený pomaranč,  mrazený špenát, banán, čučoriedky a hrozno. Môže sa vám zdať že je to čudné kombo. Ale je to výborné! Banán a pomaranč sú dokonalo sladké takže chuť špenátu takmer necítiť. Zbožňujem experimentovať práve s rôznymi chuťami, pri čom vždy používam banán ako základ. A čo vy? Aký mix chutí máte v obľube? 





Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

8 komentárov:

  1. Já mám naopak raději ovoce celé, nerozmixované. Dokážu sniíst takřka neomezené množství jahod, manga, malin, třešní... A zelenina v salátech taky není problém. A teď na jaře miluju kedlubnu a ředkvičky jen tak samotné...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky si dělám smoothie téměř každý den, i když teď jím třešně fakt na kila. Se zeleninou nemám problém, tu jíme u nás pořád. Takže si dělávám vitamínovou bombu jen z ovoce. Měj pěkný den.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá to dokonale! Já mám nejradši smoothie z manga nebo z melounu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Miluju smoothies! <3 Moje oblíbená kombinace je banán a nějaké lesní plody. :)

    Tereza's journal

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Také už bych někdy měla vyzkoušet přidání špenátu nebo nějaké zeleniny do smoothie, zatím jsem si dělala vždy jen ovocná. Ta barva po přidání špenátu je fakt něco, ale věřím, že to chutná skvěle. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak toto musím vyskúšať :) Ja mám najradšej červený pomaranč, granátové jablko, cvikla, jablko, chia a ovsené vločky a samozrejme mlieko, buď sójové alebo kokosové.


    AKO NAKOMBINOVAŤ ŠATY 5X INAK

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja jedávam zase ovocné kaše najlepšie ked si dám navrch ďatlový sirup :) taký malý tip mohla by si si pozrieť ako správne nakombinovať ovocie, ktoré s ktorým aby sa ti správne strávilo ani sa to nezdá, ale je to veľmi dôležité, na internete je toho kopa :)
    leekralovaa

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Už si len musím kúpiť nejaký ten mixér/ smoothie maker :D

    OdpovedaťOdstrániť