Hello February!


Ahojte! 
Posledný článok bol veľmi negatívny, demotivujúci, vlastne tak, ako aj celý január. Kiežby môžem povedať že už svitá na lepšie časy. Vôbec nie! Avšak rozhodla som sa k tomu všetkému trošku lepšie pristupovať! Nenadarmo sa hovorí: "Všetko sa deje z nejakého dôvodu a má svoj význam." "A všetko je tak ako má byť." Cítim že je to takto správne...Január som len prežívala. Preto sa k akýmsi novoročným predsavzatiam dostávam až dnes. Chcem sa zameriať na pár bodov:


1.Čím ďalej tým vyše cítim, že potrebujem v sebe nájsť akúsi harmóniu, pohodu a kľud. Ono, ja mám rada chaos, zhon a tempičko v práci, keď máme roboty vyše hlavy a nieje kedy ísť na obed. Ale cez voľno mi chýba čas pre seba, pre svoju hlávku i telo. Robiť niečo, pri čom sa dá vypnúť. To čo ma baví. To čo mi bude robiť radosť. Čítať. Cvičiť. Kresliť si. Meditovať. Učiť sa nové veci.(naučiť sa fotiť)  Vychutnávať čaje. 



2. Tráviť viac času s priateľom.  Nájsť si spoločné aktivitky! Aspoň jednu športovú. Minimálne raz za týždeň! Vymyslieť pekný a nenáročný výlet raz do mesiaca. 

3. Tráviť čas s najbližšou rodinou,  dva krát do mesiaca spoločný obed! Viete, keď pracujete dva víkendy v mesiaci, ťažko stihnete cez tie voľné rodinu, seba, priateľov,...Chce to lepšiu organizáciu voľného času.


3.  Dokázať zefektívniť svoj deň. Obmedziť čas na internet a na bezvýznamné pozeranie fotiek a hlúpostí na fb. Chodiť spávať skôr a vstávať o 6-tej. /toto bude veľmi kritické. Ja som nočný tvor, v noci som najproduktívnejšia, avšak ubližuje to môjmu telu, preto to musím zmeniť. 
4. Začať normálne jesť. Pretože stravovať sa : Káva-energeťák-rožky-pašteka-hlad-káva-banány-hlad-paštéka-rožok-banán.....celé zle!!!


Aby som to naozaj dokázala zmeniť a zapracovať na týchto veciach, budem si tu písať niečo ako "reporty". Ako som na tom so svojimi predsavzatiami. Skúsim to vždy na začiatku nového mesiaca.

A čo vy aké sú vaše plány/predsavzatia? Čo chcete zlepšiť? :) 

Pripájam jeden tip: úžasný diárik od I can academy. Je to láska! 



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

7 komentárov:

  1. Máme dosti podobné cíle a vidím, že omalovánky pořád frčí, taky k nim utíkám, když si chci pořádně odpočinout :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to je super. Taky mám podobné plány. Hlavně s tím dřívějším spaním a upravením jídelníčku. Ale to s tím trávením času s rodinou a přáteli, tak na tom taky něco bude. Na to se taky musím zaměřit :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na relaxační omalovánky jsem úplně zapomněla:D. Určitě se k nim v průběhu února vrátím:D. Krásný článek!

    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super plány, přeju ti, ať ti to hlavně vydrží, když urovnáš jídelníček a budeš cvičit, určitě se ti bude i lépe usínat a celkově spát :)

    Měj se krásně
    DL ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Držím palce aby ti to vyšlo a aby ti konečne prišli tie lepšie časy. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Peknučký článok! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Knižku Jedz, modli sa a miluj mám doma aj ja, ale ešte som sa do nej nestihla ani len pozrieť, každopádne som na ten príbeh veľmi zvedavá :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť