Benátky


Piazza San Marco, preplnené uličky, rozprávkové gondoly, nepoznané módne značky ale aj 18-eurové rizotko a pánske toalety za "dvepäťdesiat" . To sú pre mňa spomienky na Benátky.  

Jeden jediný pohľad na toto okúzlujúce mestečko na vode stačil, aby sme zabudli na čudesné ubytko kde sme prespali poslednú noc našej dovolenky. Pre zvedavcov. Parádne vybavený Camp ( tu ) , ktorý mal vlastný bazén, disco club, práčky, krásne sprchy aj raňajky. Len tie "búdky" alá izby vyzerali ako z väznice. Preto tie zmiešané pocity....Ale späť k Benátkam. Bože, to bola krása. Som zamilovaná do kúzelných uzučkých ulíc. Čarovných domčekov s ošarpanými omietkami. Všade prítomnú vodu a kúzelnú atmosféru. 
Rozmýšlam čo v živote som videla krajšie a magickejšie. Avšak, veľa som toho ešte nevidela a predsa každé miesto na našej Zemi je niečím výnimočné a krásne. :) 
















Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

5 komentárov:

  1. Benátky jsou nádherné! Taky bych se tam někdy ráda podívala :)
    jdusizasvym.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Benátky sú krásne a dúfam, že sa tam raz dostanem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jednou jsem se příteli zmínila o tom, že jsem v Benátkách nikdy nebyla a že bych se tam ráda podívala a letos na konci velkým prázdnin jsme tam jeli a byl to úžasný zážitek :) ♥

    https://wantbefitm.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Benátky sú nádherné! Bohužiaľ, keď som tam bola naposledy, tak akurát celý deň totálne pršalo, takže z toho človek potom veľa nemá, ale inak je to naozaj úžasné mesto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak v Benátkách jsem ještě nebyla :-( Nevím jak je to možné :-/ Měla bych se nad sebou zamyslet :-D Ten karneval musí být úžasný. Beru odběr ať se můžu dál inspirovat a pokud koukneš ke mě popřípadě vezmeš též, budu moc ráda! :-)

    OdpovedaťOdstrániť