tea time

Ahojte dievčatá,
ako sa máte? Ja nechápem ako ten čas uteká, akoby tieto dni ani nemali 24 hodín. Je tu už október!!! V jednom článku som vám spomínala super čaj, ktorý som našla v DM. A keďže čajíčkové obdobie je tu. Predstavujem vám túto lásku. Je to zmes byliniek a korenín. 



Zloženie obsahuje: citrónovú verbenu, mätu priepornú, plody ruže šípkovej, citrónovú trávu, medovku lekársku, zázvor, kvet nechtíka lekárskeho a kvet slezu. 
Má skvelú sviežu chuť. Nieje moc kyselý, sladký ani horký. Takto sme si ho vychutnávali spolu s priateľom. Pri počúvaní Torri Kelly. Ja som sa do toho jej hlasu zamilovala ! <3 Posledné týždne nič iné nepočúvam. Poznáte? Ak nie, pustite si pár pesničiek. Jej hlas je ako stvorený pre jesenný relax. 


Napriek tomu že máme oooobrovský gauč, veľmi rada sedím na zemi.  :D Má to niekto podobne? :D 


A čo vy? Aký čaj pijete najradšej? Experimentujete? 

D. 


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

8 komentárov:

  1. Já moc s čajama neexperimentuju. Prostě klasika ovocné nebo sem tam si dám zelený čaj. Ale miluju čaje a piju je dost často i v létě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Můj nr. 1 je černý čaj bez příchuti, následovaný zeleným (taktéž bez příchuti). Ale piju skoro všechno a experimentuji poměrně hodně - sbírám totiž čajové přebaly, takže to, co si koupím kvůli sbírce, taky musím vypít (většinou, něco i rozdám). Už jsem ochutnala spoustu roztodivných příchutí... Ale přiznávám, že bylinky jsou na spodních příčkách mého žebříčku.
    Mimochodem - teď jsem v Rossmannu objevila dvě docela zajímavé příchutě. Můžeš kouknout pro inspiraci na můj poslední článek "Co jsem taky ochutnala"

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já teda nedám dopustit na moje oblíbené klasické pytlíkové čaje. Jakmile je ten čaj dostatečně sladký a s příchutí nějakého lesního ovoce, jsem spokojená :) A na zemi taky sedávám, ale doma, kde mám koberec .. :D sedět na studeném linu, které mám na studentském bytě by se mi mohlo rychle vymstít :/ :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já asi nejsem úplně ten správný čajový člověk, protože mě chutnají skoro všechny :D Ale hodně jsem si v posledních letech oblíbila domácí šípkový čaj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Čaje poslední dobou piju na litry, podzim je období, které si bez nich nedokážu představit! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Aj napriek tomu, že má zaujímavé zloženie, neviem, či by mi chutil :) Hoci mám svoje obľúbené čaje, z času na čas rada vyskúšam nejaký nový

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Čaj vypadá skvěle, i podle složení si troufám říct, že by mi chutnal :) Zrovna jsem si na toto období také objednala nějaké sypané ovocné, bez čajů už nemůžu fungovat!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásné jste si to s přítelem udělali ♥ Zpěvačku neznám, teď nějak poslouchám spíš české zpěváky :D Já piju momentálně také sypané čaje od Grešíka nebo z Oxalis. Už jsem se na ně těšila po tom létu, kdy se nedají pít a pila jsem domácí ledový čaj :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť